Recensies

Wat anderen over ons zeggen

Wat anderen over ons zeggen

Patrik Zinger Internet ondernemer

Ik vond het geweldig om jullie lessen te volgen. Weet je waarom, omdat je tijdens de eerste les al live gaat oefenen met andere cursisten. Dat vond ik zo leerzaam om te doen omdat ik op die manier NLP leerde toepassen in de praktijk. De lessen die ik bij jullie heb gevolgd waren allemaal erg interessant en zeer leerzaam. Ik ben blij dat ik ondanks mijn autorit van 1,5 uur de cursus bij jullie heb gevolgd. Bertje en Paul bedankt voor de leerzame cursus.

Marion Meuffels yoga en meditatiedocent

Ik heb intens genoten van de NLP Practioner opleiding afgelopen jaar 2011. Deze opleiding heeft me veel gebracht! Ik sta nog steeds versteld van de eenvoud en effectiviteit van NLP technieken en interventies. Naast yoga en meditatie waar ik al zo lang mee bezig ben, biedt NLP op een hele andere manier een enorme krachtige methode tot persoonlijke groei, bewustwording en zelfinzicht en -ontplooing. Heel erg bruikbaar voor mezelf en anderen om mij heen! Paul en Bertje zijn echte goede trainers. Authentiek, integer en met veel humor.

Ron Schatorje Teamleider zwembad

Ik heb de training coachend leiderschap gevolgd bij jullie en de training heb ik als bijzonder prettig en leerzaam ervaren. Door een goede mix van theorie en praktijk had ik meer dan voldoende leermomenten. Ook het trainen met andere deelnemers, die uit verschillende organisatie’s afkomstig waren, levert een meerwaarde op. Kortom een training die is aan te bevelen voor leidinggevenden maar eigenlijk voor iedereen die in zijn werkkring moet samenwerken.

Fons Bollen Organisatie adviseur in de eerstelijns gezondheidszorg

In 2011 heb ik het genoegen gehad om de NLP
practitioner opleiding bij Bertje en Paul te volgen. Een boeiend inspirerend jaar was dat! Ik kreeg de nodige NLP kennis en vaardigheden aangereikt met daarnaast inzicht in mijn eigen gedrag. En dat gebeurde allemaal op de respectvolle wijze -vol van humor- die deze twee mensen zo eigen is. Een aanrader voor iedereen die zichzelf een mooi cadeau wil doen!

René Solberg reintegratiecoach / loopbaancoach

Jullie training te volgen was inspirerend, zowel de practitioner en later nog meer de master opleiding. Het is nog steeds inspirerend omdat ik het nog steeds toepas. Het vertrouwen wat ik bij jullie heb ervaren, heeft mij veranderd en maakt ook dat ik prive en op mijn werk meer mijzelf kan en vooral wil zijn. Dit vertrouwen in mijn eigen vermogens en talenten zorgt ervoor dat ik verder ga, ik neem anderen hierin mee en ben op mijn beurt ook een inspirator die gericht is op groei.

Erik Meijer

Mijn eerste kennismaking met LINN kwam voort uit een gesprek met mijn partner, zij had bij hen al een aantal trainingen gevolgd en was bijzonder gecharmeerd van de wijze waarop Bertje en Paul elkaar completeerden.
Na de eerste introductieavond bij Paul was ik zo enthousiast dat ik meteen aan de slag wou. NLP is sinds dat moment niet meer weg te denken uit de manier waarop ik in het leven sta.
De aan NLP ten grondslag liggende basis-vooronderstellingen maken communicatie voor mij tot een constant “feestje”. Door geïnteresseerd te zijn én te blijven in de ander ontstaan telkens nieuwe zienswijzen en kansen.
NLP, maar meer in het bijzonder LINN met Bertje en Paul als ambassadeurs, heeft mijn leven een andere draai gegeven, waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds de vruchten pluk.
Ik gun iedereen een duik in de bijzondere wereld van het Neuro Linguistisch Programmeren bij LINN.

Mieke Verstijnen Verpleegkundige in huisartsenpraktijk

Ik heb de opleiding NLP Practioner en Master gevolgd bij LINN.
In eerste instantie voor mijn persoonlijke ontwikkeling,in tweede instantie voor mijn werk als verpleegkundige in een huisartsenpraktijk, waar (gezond)gedrag en motivatie een bepalende rol spelen.
Het heeft mij als persoon sterker gemaakt, met meer bewustzijn, balans en inzicht in mezelf.
Wat is er mooier dan het ontdekken van innerlijke vermogens bij jezelf (en bij anderen) en deze ook te kunnen gebruiken.

Als professional ben ik gevoeliger en zachter geworden. Door bezig te zijn met de centrale vraag “Waarom doet/is iemand zoals hij doet/is ” maakt dat ik meer compassie heb voor mensen. Dit vertaalt zich in intensere en ook efficiëntere gesprekken. Dat vind ik belangrijk en levert mij veel werkplezier op.
De trainers Paul en Bertje van LINN hebben me op een zeer positieve, inspirerende en persoonlijke manier deze inzichten en vaardigheden van NLP laten ontdekken.
Voor mij was het volgen van de NLP Practioner- en Master opleiding 2 jaar lang genieten! En nu nog steeds.

Ruud Metsemakers Senior HRM consultant Loopbaanfacilitator

Om mijn professionele vaardigheden als HRM consultant en coach op het gebied van mens en arbeid verder te ontwikkelen, heb ik bij LINN de NLP Practitioner en de NLP Master opleiding gevolgd.
Voor mij hebben deze opleidingen opgeleverd:
– een nieuw (NLP-)perspectief op beweegredenen en gedrag van mensen;
– concrete coachtools die werken voor mijn klanten en
– een belangrijke bijdrage aan mijn persoonlijke ontwikkeling.
Bertje en Paul verzorgen inspirerende opleidingen van een goed niveau. De cursusdagen zijn plezierig en gelijktijdig niet vrijblijvend. Terugkijkend is deze opleiding voor mij een prima investering geweest.

Sarah Beaumont Sr. Supervisor, Medtronic

In 2010 heeft mijn werkgever, Medtronic, mij de kans geboden om de opleiding Coachend Leiderschap te volgen bij LINN om mij zo verder te kunnen ontwikkelen. Dit was mijn eerste kennismaking met NLP en ben sindsdien overtuigd van deze bijzondere en integere methodiek.
De fundamenten en handvaten van Paul en Bertje hebben er toe geleid dat ik mezelf kon ontwikkelen tot een professional coach in een leidinggevende functie. Daarnaast heeft het mij ook nieuwe inzichten verschaft, hoe ik in het leven sta, bewustwording en vooral ervaren dat er altijd een keuze is, zowel zakelijk en privé.

Dit heeft er ook toe geleid dat ik in 2012 met de NLP Practioner Coach opleiding ben gestart bij LINN, dit keer op volledig eigen initiatief en kosten. Een groot kado voor mezelf en een investering al dubbel en dik terugverdiend, zo heb ik de opleiding ervaren! Het was een prachtige ervaring om de verdieping met mijzelf aan te gaan want wat NLP in essentie voor mij gedaan heeft is terug gaan naar de bron waar alles begint: bij mezelf.

Bij mijn werkgever heb ik ook van andere trainingen mogen proeven en dit heeft mij ook het inzicht gebracht dat de trainers een zeer belangrijke rol voor mij spelen en het daarmee voor mij ‘staat of valt’ of de training effectief is of niet. Een zeer belangrijke rol is gespeeld door Paul en Bertje die professioneel, integer, confronterend en stimulerend voor de groep een open atmosfeer en energie hebben weten te creëren. De scherpe, liefdevolle, krachtige en respectvolle benadering van Paul heb ik als zeer positief ervaren. Enorm veel dank en waardering voor de waardevolle, boeiende, bijzondere, respectvolle, verruimende en verrijkende momenten! Ik zal deze altijd koesteren en denk er nog vaak aan terug!

Teun Siersema Zorgmanager binnen de Jeugdzorg

Mijn keuze om weer een opleiding te gaan volgen was gericht op persoonlijke groei en ondersteunend voor mijn werk als leidinggevende. Verschillende instituten afgegaan. Na een eerste kennismakingsavond bij LINN, was ik overtuigd hier ga ik mijn NLP practitioner volgen.
De directe respectvolle benadering was voor mij doorslaggevend. Nu anderhalf jaar verder zijn mijn eerste ervaringen bevestigd. Persoonlijke groei en een balans, zowel privé als op het werk, zijn in volle ontwikkeling. De open wijze , humor en tegelijkertijd de verwachting van een serieuze leerhouding maakt het een plezier om af te reizen naar Einighausen.

Arlette Daemen

Voor mij is voortdurende persoonlijke ontwikkeling een enorme verrijking. In dat kader had ik me ingeschreven voor de NLP Practitioner training bij LINN. Ik heb ervaren dat Bertje en Paul twee zeer betrokken en professionele trainers zijn met oprechte interesse in de cursisten. Zij bewerkstelligden vanaf het eerste moment dat iedereen zich prettig voelde in de groep. Hierdoor was er meteen een open sfeer waarin iedereen zich veilig voelde. Ik heb in de Practitioner geleerd dat elk gedrag te beïnvloeden is en heb daarvoor een “gereedschapskist met tools” gekregen. De Practitioner heeft me verder meer vertrouwen in eigen kunnen gegeven en laten ervaren hoe ik andere mensen nog beter kan coachen om de regie over het eigen leven in handen te nemen. Met grote verwachtingen heb ik mij ingeschreven voor de Master, waar ik op dit moment aan deelneem. Ook nu ervaar ik persoonlijke groei en worden tools aangereikt waarmee niet alleen op gedrag en vermogen kan worden gecoacht, maar die waarden, identiteit en missie raken en daardoor nog meer impact hebben.

Suzanne Bijl Persoonlijk begeleider van mensen met een verstandelijke beperking

Paul en Bertje zijn allebei bijzonder ervaren. Ze schromen niet om ook zichzelf kwetsbaar op te stellen.
Daarnaast vind ik dat ze heel goed in staat zijn om de kennis van NLP over te brengen, hebben ze mij tijdens het oefenen zinvolle feedback gegeven en hebben ze geholpen mezelf beter te leren kennen. Verder heb ik mij vaardigheden eigen gemaakt waaraan ik echt iets heb in mijn privéleven en in mijn werk als persoonlijk begeleider met mensen met een verstandelijke beperking.
Ik ben blij dat ik er zelf voor gekozen heb om deze opleiding te volgen!

Ralph Driessen

De NLP Practitioner opleiding stond al ruim 10 jaar op mijn verlanglijstje. Door o.a. een zeer positieve ervaring met Paul bij een bedrijfsworkshop, ben ik in 2012 aan de NLP practitioner opleiding bij LINN te Sittard begonnen. Mijn insteek hierbij was om anderen te kunnen coachen en om beter met anderen te kunnen communiceren. Dit heeft echter, in positieve zin, totaal anders uitgepakt. Om namelijk anderen te kunnen coachen, moet je je als eerste zelf kunnen coachen. Hierbij ben ik meermaals mezelf tegen gekomen. NLP in het algemeen en de fantastische begeleiding daarbij door Paul en Bertje, heeft dan ook zeer sterk bijgedragen tot mijn persoonlijke groei en ontwikkeling (het ontdoen van wikkels). Een NLP opleiding bij LINN Sittard is het mooiste dat je jezelf of een ander cadeau kunt doen. Dit komt mede door de unieke opzet en de fantastische begeleiding door Paul en Bertje die elkaar hierbij perfect aanvullen.

Gratis Ebook

Schrijf hier in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis e-book

meer informatie
Bestel het
NLP Boek
bestellen