Over ons

Al ruim 20 jaar bezig op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en NLP.

Welkom bij LINN Opleidingen

Wij zijn al ruim 20 jaar werkzaam op het vlak van persoonlijke groei en NLP.

Oorspronkelijk begonnen als een NEI en NLP instituut zijn wij ons volledig gaan focussen op NLP. We hebben vol passie al vele kundige NLP-ers op weg geholpen naar hun meesterschap. Trots zijn wij dan ook dat wij al zo lang onze cursisten met hart en ziel hebben mogen begeleiden op hun weg naar persoonlijke groei,  het doorbreken van belemmerende gedragspatronen en effectieve communicatie.

LINN is al jaren erkend als NLP opleidingsinstituut door de NVNLP.  ( Nederlandse Vereniging voor NLP)

Onze specialisaties:

  • NLP
  • Persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Coaching
  • Leiderschap
  • Bedrijfstrainingen
Nieuwsgierig?

We hebben voor verschillende doelgroepen een opleiding die mogelijk bij hun past. Klik op de knop hieronder voor meer informatie over de verschillende opleidingen.

meer informatie
Gratis Ebook

Schrijf hier in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis e-book

meer informatie

Trainers

Paul Lenferink

Oprichter/Directeur/Trainer LINN NLP Opleidingen

Geboren op 19-09-1962
Maatschappelijk werker in de Jeugdhulpverlening en Reclassering.
Senior trainer bij Fontys Hogescholen Eindhoven.
Zelfstandig ondernemer sinds 1996.

“Gedurende mijn 10 jarig dienstverband bij de Reclassering Nederland ben ik NLP trainer geworden. Vanaf 1996 leid ik NLP Practitioners, Master Practitioners en NLP trainers op. Naast het trainen van vaardigheden wil ik mensen ook bewustmaken van het belang van hun mensvisie en hun eigen attitude. Het is voor mij inspirerend om mensen te coachen in hun persoonlijke ontwikkeling, omdat dat uiteindelijk leidt tot structurele veranderingen. Met name mijn achtergrond in de sportwereld heeft me enorm bewust gemaakt van een waarde die erg belangrijk is het leven van iedereen: Passie! Met andere woorden: Werken en leven met hart en ziel!”

Paul is internationaal gecertificeerd NLP Trainer.

Bertje Oudesluijs

Directeur/Trainer LINN NLP Opleidingen

Geboren op 13-07-1959.
Pedagogische Academie, managersfuncties in confectie-industrie, Zelfstandig ondernemer.

“Vanaf 1986 ben ik aan de slag gegaan met een agentschap voor jonge mode- en reclamefotografen. Het begeleiden van deze jonge talenten gaf me veel voldoening. NLP heeft mijn coaching structuur en doelgerichtheid gegeven. Mijn enthousiasme over NLP werd zo groot dat ik na de Master Practitioner opleiding besloot de trainersopleiding te volgen. Sinds mei 2002 ben ik NLP trainer. Ik geniet ervan mensen te stimuleren op weg naar het benutten van hun potentieel. Samenwerken en mensen uitnodigen het beste uit zichzelf te halen geeft me enorm veel voldoening. Ook geef ik veel trainingen in het bedrijfsleven en in de zorgsector waarin ik me vooral richt op Coachend Leiderschap, Teamontwikkeling en Reïntegratietrajecten.”

Bertje is internationaal gecertificeerd NLP Trainer.